VLOW®-BORSTWEEFSELBEHANDELING

Heb je gevoelige borsten, PMS of hormonale klachten?
Heb je last van littekenweefsel na operatie of bestraling?

Met VLOW®-borstweefselbehandeling kan ik je wellicht helpen om van je klachten af te komen!
VLOW® staat voor Veno Lymfatische Optimalisatie van 't Weefsel. De gebruikte technieken richten zich vooral op langdurige verbetering van de doorbloeding en lymfe-drainage van je borsten en het omliggende weefsel. Dit helpt borsten gezond te blijven.
Vanuit zichzelf zijn je borsten minder goed doorbloed doordat zij geen bloedvaten hebben die specifiek ontwikkeld zijn voor hun verzorging. Borsten krijg je immers pas in de pubertijd. Daarnaast lopen er veel lymfevaten door je borsten die zorgen voor afvoer van afvalstoffen.
Wanneer met name de afvoer van afvalstoffen (toxines) afneemt ontstaat er in het borstweefsel een omgeving die niet optimaal verzorgd wordt. Duurt deze situatie langere tijd, dan vergroot hierdoor de kans op klachten en aandoeningen.

De VLOW®-borstweefselbehandeling is gericht op ontspanning van je hele bovenlichaam en vermindering van lokale spanningen in en om je borsten. Oneffenheden en/of pijnlijke plekken worden behandeld, waardoor de kwaliteit van je borstweefsel verbetert en soepel en elastisch wordt.
De behandeling is in principe pijnloos wanneer jouw borsten volledig ontstekingsvrij en gezond zijn. De aanwezigheid van ontstekingen en afvalstoffen kan de behandeling gevoeliger maken. Bij twijfel word je altijd doorgestuurd naar de huisarts.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister voor VLOW®-therapeuten. Voor meer informatie over het register, klik op deze link.